Иванка Тръмп не си губи времето и няма смисъл да се притесняваме за това какво ще прави, след като не е част от президентската институция на САЩ. Тя и съпругът й Джаред Къшнър току-що са станали собственици на апетитно парче земя на "частния" остров Индиан Крийк край Маями.

Според информацията на Page Six, семейство Къшнър е купило парцел номер 4 с площ около 7 декара, който е разделен на 41 жилищни парцела. Стойността на имота е 31.8 милиона долара, които двойката е платила на Хулио Иглесиас.

Макар в момента да е гола земя, мястото предлага много възможности за Иванка - тя би могла да го превърне или в крайбрежен дом или в инвестиционен проект. Парцелът разполага и с 60 метра частна плажна ивица.

Така семейство Къшнър стават "съседи" с Адриана Лима, милиардерът Карл Икан, нидерландския бизнесмен Геерт-Ян Бакер, които са собственици на имоти в "Милиардерския бункер", както е известен Индиан Крийк.

Снимка 406725

Източник: GettyImages

Островът разполага със собствена частна полиция, както и 24-часова брегова охрана. Иванка и Джаред могат да са спокойни за сигурността си, докато запазват и луксозния си апартамент в Манхатън, както и вилата в Ню Джърси в близост до голф игрището на настоящия президент.