Познаваме Иванка Тръмп най-вече като дъщерята на милиардер, която по стечение на обстоятелствата стана съветник на същия този милиардер, скоро след като бе избран за американски президент. 

Освен амбициите си за политическа кариера и своята увереност, че може да се справи с всичко, Иванка има и още нещо, с което много се гордее - своето семейство.

От близо 11 години тя е омъжена за Джаред Къшнър, който в момента е старши съветник на тъста си Доналд Тръмп. Двамата имат три деца и като много други семейства, свикнали да живеят на бързи обороти, в последните месеци намериха много повече време, което да прекарат заедно.

Това се вижда и по профила на Иванка в Instagram. Ако доскоро там тя публикуваше предимно кадри от свои публични изяви и инициативи, в които е взела участие, сега преобладават тези със съпруга и децата й.

От снимките виждаме и че петимата сa прекарали един скромен, но забавен уикенд по случай 4 юли. Някъде сред природата семейството се забавлява с риболов и езда. Разбира се, позирането за семейния албум и социалните мрежи също е сред задължителните занимания, предава Daily Mail.

Мелания Тръмп, Иванка Тръмп и прякорите, с които двете си говорят

Тайните прякори на Мелания и Иванка Тръмп

Специална връзка

За последно видяхме Иванка Тръмп рамо до рамо с баща си в Белия дом в края на миналия месец. А малко след това тя споделя своята позиция за носенето на маски, която е противоположна с тази на президента, но е същата като на Първата дама - че това е необходимо и всеки трябва да го прави.