Вече свикнахме, че всяка новина, свързана с Ирина Шейк, ще съдържа и нейна провокативна визия. Бившата съпруга на Брадли Купър определено е един от любимите ни модели. Красивата рускиня успява само с една снимка в профила си в Instagram да ни накара тайничко да си мечтаем за нея.

Ирина Шейк, войната и публикацията й, че ще дари на Червения кръст на Украйна

Ирина Шейк ще дари за Украйна

Повече за позицията на рускинята

Работата на Ирина Шейк винаги е била свързана с това да демонстрира секси формите си, от което ние оставаме повече от доволни. Моделът определено няма проблем с голотата и е готова да изпълни всяка креативна идея на екипа, с който работи.

Интересът ни този път е провокиран от един от последните професионални ангажименти на модела. Ирина Шейк е на корицата на италианското списание Muse, където позира за предизвикателна фотосесия.

На някои от кадрите Ирина влиза в ролята на "строга господарка", с което успя да провокира интереса на милионните си фенове.

Виждали сме толкова различни рекламни кампании на Ирина, които искрено са ни впечатлявали. От една страна, заради страхотното ѝ тяло, а от друга - заради невероятното ѝ излъчване. Когато обаче Ирина позира по този секси, направо ни оставя без думи.