Ирина Шейк сама по себе си може да обсеби всеки мъж - стига да поиска. Брадли Купър знае най-добре, но това в кръга на шегата, разбира се. 

Ирина Шейк, Слик Ууудс и бременните модели на подиума

Бременните модели, които превзеха подиума

Времена и нрави

Неслучайно започнахме с обсебването, защото в интервю за W Magazine моделът говори за това коя е новата ѝ страст и защо е обсебена от нея. И, не, тук не визираме някой мъж. 

Оказва се, че напоследък Ирина Шейк е обсебена от това да ходи на инфрачервена сауна. Тя споделя, че нейна приятелка я е запалила и много ѝ харесва, защото я загравя отвътре, не само отвън. 

"Отърваваш се от токсините отвътре навън", казва още Шейк. Случва се дори да ползва инфрачервената сауна като заместител на тренировки, защото ѝ помага да се изпоти и да се отърве от около 600 калории. Когато е в Ню Йорк, споделя, че посещава сауната два пъти седмично. 

И понеже е рускиня и не може да изневери на себе си, Ирина си прави и руска сауна поне веднъж в седмицата. Най-комфортно пък се чувства, когато носи удобно бельо. "Най-удобното бельо трябва да се усеща като втора кожа", допълва моделът. 

Ирина Шейк се забавлява с Конър Макгрегър и компания

Ирина Шейк се забавлява с Конър Макгрегър и компания

Към тях се присъединиха Люис Хамилтън и Рита Ора

Що се отнася до сутиените, Ирина Шейк казва, че любимите ѝ цветове са черно, бяло, синьо и телесен цвят.