Преди около два месеца Илон Мъск и половинката му Grimes обявиха, че се разделят, но ще продължат да полагат съвместни грижи за сина си X AE A-Xii, който е на 18 месеца.

Илон Мъск, продажбата на акциите в Tesla, световният глад и планът, по който да бъдат изхарчени милиардите

За това ли ще отидат милиардите на Мъск

Топката е в неговите ръце

Очевидно обаче понякога се получава разминаване в графиците на двамата и договорките кой да гледа малкия са по-сложни. Така се стигна до забавната ситуация, в който преди дни собственикът на SpaceX се появи по време на видео презентация заедно със сина си.

Докато предприемачът говореше за новите подобрения по Starship - космическият кораб за многократна употреба на компанията му, малкият също имаше какво да каже, макар и на бебешки език, и на няколко пъти си открадна думата и вниманието.

На това Мъск реагира с усмивка и учтиво изчака сина си да се изкаже. А след това продължи със сложните инженерни обяснения. По някое време обаче милиардерът получи подкрепление, което да се погрижи за X AE A-Xii, докато той успее да си свърши работата.

Със сигурност общата поява на Мъск и сина му успя да му спечели много точки, защото го видяхме в една малко по-различна светлина. А дали наистина не е имало кой да гледа малкия в този момент или просто е искал да му покаже магията, която създават в SpaceX, всеки сам може да прецени. Няма спор обаче в това, че хлапето все повече прилича на баща си