Холи Бери се е разделила с музикалния продуцент Алекс Да Кид. InTouch пише, че след неотдавнашна ваканция във Френска Полинезия, носителката на Оскар е решила да скъса с продуцента.

Причината е, че 35-годишният Алекс се оказал твърде млад за актрисата, която е на 51. Комуникационните им проблеми си проличали по време почивката на райския остров Бора Бора.

10 известни мъже с много по-млади жени

10 известни мъже с много по-млади жени

Казват, че възрастта е предразсъдък

Публикациите в Insatgram профила на Холи показват, че в някакъв момент по време на пътуването й, тя се е затворила в себе си и е станала по-меланхолична.

Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry) на

На снимка от Таити Бийч тя показва краката си във водата и пише: "да се науча да позволявам на вселената да насочва стъпките ми". Явно след раздялата актрисата добавя: "Никога не подценявайте лечебната сила на тези три неща: океан, музика, слънце." Тук актрисата пише, че се дистанцира от глупостите:

What I call distancing myself from the bullshit!

Публикация, споделена от Halle Berry (@halleberry) на

Холи и Алекс се срещнаха през лятото и преживяха бурен романс. Актрисата има две деца от бившите си съпрузи Габриел Обри и Хавиер Мартинес. Бери явно не си пада по дългосрочните връзки, тъй като и трите й брака продължават по около три години.