Преди около две седмици съпругата на Алек Болдуин - Хилария, сподели в профила си в Instagram тъжната вест, че е загубила бебето си. Тя забременя с пето дете от актьора, но бременността й завърши прекалено скоро - в четвъртия месец.

Това е втори спонтанен аборт на госпожа Болдуин, но болката със сигурност не е по-малка, а дори е и по-голяма. Решението й да бъде откровена със своите последователи обаче й донесе както голяма подкрепа, така и редица негативни коментари, които тя не остави без отговор.

Отново в социалната мрежа Хилария сподели, че след новината за аборта е получила редица критики, които определя за злобни и не пропуска да защити правото да бъде искрена и да разкаже своята история.

Някои хора са я обвинили, че просто търси внимание със своите лични драми, а други са споделили мнението си, че вече е прекалено възрастна и двамата с Алек трябва да спрат да правят деца.

Въпреки всички критики по свой адрес, Хилария продължава с откровенията. Тя е категорична, че загубата на дете е дъно, огромна криза. Но също така ти отваря очите, защото знаеш какво е да изпитваш истинска голяма болка, която никоя дума не може да опише.

А на нейния фон всички, което коментират злобно, изглеждат още по-нищожни, отколкото принципно са. Съпругатa на Алек Болдуин продължава с неодобрението на факта, че повечето жени, преминали през нейната болка, предпочитат мълчанието. То пък може само да направи болката още по-голяма, пише Daily Mail.

Алек Болдуин, Хилария Болдуин и какво се е случило с петото им очаквано бебе

Тъжни вести за семейство Болдуин

Какво сподели Хилария Болдуин за очакваното им пето дете

Именно на тези дами Хилария иска да помогне, да покаже, че не са "повредени" и най-вече - че не са сами. И въпреки че нещата не са минали по план, те никога не бива дa бъдат обвинявани и карани да се срамуват от случилото се. Tака Хилария отново напомни на своите над 700 хиляди последователи, че абортите са често срещано явление, за което трябва да се говори повече.