Трябва да признаем, че Джъстин и Хейли Бийбър са доста сладка двойка и определено им е писано да бъдат заедно. Дори след като се разделиха през 2015 г. само след няколко месеца връзка.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и снимките с новородената дъщеря на Алая Болдуин

Джъстин и Хейли - перфектните бъдещи родители

Колко им отива с бебе

Няколко години по-късно, през 2018 г., двамата отново се събраха и сега са женени, както добре знаем. И са доста открити за връзката си, което не е нещо много типично за известни личности.

В интервю за списание Elle, г-жа Бийбър разкрива, че много се дразни на дългите мигли на съпруга си. Но в кръга на шегата, разбира се.

Хейли казва, че никога не е имала дълги мигли, но се е примирила с този факт. Джъстин, от друга страна, обаче има доста дълги мигли, което понякога я дразни.

Хейли Бийбър, Vogue India и признанията за славата и бъдещите наследници с Джъстин Бийбър

Хейли Бийбър: Бях напълно обикновено момиче допреди три години

Признания за славата, за естествената красота и за бъдещите наследници

Хейли Бийбър казва също, че съпругът ѝ е имал проблеми с акне по лицето, но типично по мъжки не е обръщал достатъчно внимание на кожата си. Сега това се е променило, защото е Джъстин е започнал да се вслушва в съветите на съпругата си.

Джъстин Бийбър, обвиненията в изнасилване и как изпълнителят ще си търси правата

Джъстин Бийбър отвръща на удара

Когато трябва да защитиш името си

Дори използва някои от продуктите за лице на Хейли. А според нея едно от най-важните неща, за да имаме хубава кожа, е тя да бъде добре хидратирана.