Харизматичният Хенри Голдинг, когото познаваме от филмите "Луди богаташи", "Последната Коледа" и "Джентълмените", гледа с нетърпение към новата 2021 година.

Матю Маконъхи, Колин Фарел, Хю Грант и новият филм на Гай Ричи The Gentlemen

Мафиоти от класа

Задава се доза английско забавление

И няма как да е иначе, след като роденият в Малайзия актьор ще става татко за първи път.

Новината съобщи самият той в профила си в Instagram, като публикува няколко страхотни снимки с бременната си съпруга - Лив Ло.

View this post on Instagram

on

И докато майката на Хенри е от Малайзия, а бащата е британец, във вените на Лив тече италианско-тайванска кръв. Красивата телевизионна водеща е и инструктор по йога.

В публикуваните от Хенри снимки ги виждаме двамата прегърнати на моста, той е с най-очарователната си усмивка, а тя нежно го прегръща. Текстът към фотото гласи: "2021 година вече изглежда по-светла".

Лив също сподели радостта си със своите приятели в Instagram, като публикува няколко снимки от същото мостче.

Актьорът и Лив Ло са семейство от 2016 г. Те се ожениха пет години след като се срещнаха да първи път новогодишно парти. „Винаги има малко магия, когато срещнете човек за първи път, но тогава това не ви идва наум", споделя Голдинг пред People за тази първа среща.

Поздравления за радостната новина бъдещите родители получиха от доста свои известни приятели, сред които актрисата Фрида Пинто и режисьорът Пол Фейг.

"Последната Коледа", Джордж Майкъл и как смъртта му е повлияла на филма

Как смъртта на Джордж Майкъл промени "Последната Коледа"

Дяволът се крие в детайлите