След като само преди дни се появи първи тийзър на документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл, вече има и малко по-дълъг трейлър, който да ни даде представа какво да очакваме от Harry & Meghan.

Harry & Meghan, принц Хари, Меган Маркъл и първи тийзър на документалната им поредица за Netflix

Хари и Меган срещу Уилям и Кейт

Докато Кейт и Уилям са в САЩ, Хари и Меган пускат тийзър на риалитито си

"Това е мръсна игра", казва принц Хари в едноминутното видео, в което виждаме и документални кадри от началото на връзката им, както и от деня на сватбата и последващи събития в британския кралски двор.

"Война срещу Меган", нарича случилото се една от коментиращите в трейлъра. Принц Хари пък допълва, че се притеснявал историята с майка му принцеса Даяна да не се повтори - интересът и истерията около съпругата му да заплашат живота й.

Снимка 597314

Източник: GettyImages

"Цялата истина" е това, което ще видим в шестсерийната поредица според Хари и Меган. Тя ще излезе на две части, като премиерата първите три епизода ще е на 8 декември, а на следващите три - на 15 декември.

Harry & Meghan е на режисьорката Лиз Гарбъс, а от Netflix уточняват, че в поредицата ще видим коментари на приятели и близки на херцозите на Съсекс, които до момента не са коментирали публично случилото се с тях.