Гуинет Полтроу обича да е пределно открита за живота си - от това какви кремове ползва през това на какви процедури се подлага до начина, по който възпитава децата си. Не се случва често обаче да споделя семейни снимки.

Актрисата реши да зарадва феновете си през новата година с няколко интересни кадри, които до този момент не бяхме виждали. Тя сподели "най-добрите моменти от 2021 г." в Instagram профила си, където я виждаме с най-близките до сърцето ѝ хора - семейството и приятелите.

Гуинет Полтроу ни позволява да надникнем в личния ѝ живот, като не пропусна да изрази благодарността си към всички, които искрено обича.

Снимките отразяват моменти, прекарани със съпругата ѝ Брад Фалчък, дъщеря ѝ Епъл, сина ѝ Моузес, майка ѝ Блайт, както и с доведените деца на актрисата - Изабела и Броуди, от 10-годишния брак на Фалчък със Сузане Букиник, който приключи през 2013 г.

Гуинет Полтроу, раждането на дъщеря й Епъл и какво сподели актрисата за него

Гуинет Полтроу за срещата си със смъртта

Кошмарните спомени на актрисата

"Най-добрите моменти на 2021 г.; да обичам приятелите си с цялото си сърце, да съм омъжена за моя човек, да пътувам малко и да бъда майка и мащеха на четирима невероятни хора, които обичам от сърце. Пожелавам на всички ви любов и радост, изобилие и страхотни неща тази година", написа Полтроу под семейните снимки.