Ваканцията за Григор Димитров и Никол Шерцингер продължава. Или по-скоро - тепърва започва. Доскоро двамата се радваха на слънцето и морето отделно, в различни точки на света.

Но ето, влюбените са отново заедно, отново край море и отново по бански. Какво по-хубаво от това?! Ами... да са в Сент Тропе.

Естествено, не по претъпканите плажове, а на луксозна яхта, на която тенисистът и певицата да се уединят на спокойствие.

Снимка 369700

Източник: SplashNews

Е, почти. И този път забавленията им не останаха скрити за наблюдателни фотографи, които ни показаха нагледно какви ги вършат Гришо и Никол заедно.

Въпреки че Шерцингер наскоро навърши 40, явно много си пада по детските игри с 13 години по-младия Димитров. Двамата се пръскат с вода взаимно, не спират да се усмихват и да се целуват.

Снимка 369704

Източник: SplashNews

Снимка 369703

Източник: SplashNews

Никол скача от яхтата, а Гришо я снима. След това тя му връща жеста. За съжаление, или не, кадрите, които двамата са си направили на яхтата, не видяха бял свят. Засега.

Григор Димитров и новият му любим спорт

Григор Димитров и новият му любим спорт

Почивка след Уимбълдън

Но и тези, които разгледахме, са ни достатъчни за заключението, че Димитров и Шерцингер са си все така влюбени и щастливи заедно.