От няколко месеца се говори, че Никол Шерцингер и Григор Димитров са се разделили. Въпреки че никой от тях официално не го е потвърдил, двамата никъде вече не се появяват заедно. А и на няколко пъти в ефира на предаването "Австралия търси талант" Никол намекна, че вече е сама. 

Григор Димитров, Стефани Гилмор и какво свързва тенисиста и сърфистката

Блондинката, с която се забавлява Григор Димитров

Тенисистът изглежда повече от щастлив

Без да се знае дали Григор и Никол официално са скъсали, от известно време вървят слуховете, че Григор си има нова приятелка - в лицето на френската тенисистка Ализе Лим. И макар информацията да не е била потвърждавана, двамата често бяха засичани заедно. Обяснението, което даваха, е, че са просто добри приятели.

Но една от последните снимки, която видяхме в социалните мрежи, отново постави под въпрос дали наистина двамата са само приятели. Снимката е от улиците на Париж отпреди година, но се появи в Twitter профила на фен на родния тенисист преди няколко дни.

На въпросния кадър Ализе е застанала кучешката на земята, а Григор буквално се е качил върху нея, като с двете си ръце ѝ дърпа косата. Забавната снимка всъщност нагледно пресъздава графита зад тях, който изобразява херувим, качил се върху жена по бельо.

Очевидно, уличното изкуство действа духовито и на двамата, съдейки по забавната поза и по широките усмивки на лицата им. А дали са наистина заедно, можем само да гадаем.