Трудно можем да си представим, че някой може да сложи на мястото му Гордън Рамзи - готвачът, известен с пиперливия си език и избухливия си характер.

Гордън Рамзи, Оскар Рамзи и какъв баща е готвачът

Какъв баща е Гордън Рамзи

Когато готвачът излезе от образа си (и от кухнята)

54-годишният готвач беше гост на шоуто на Дрю Баримор във вторник, за да си поговорят за проблемите на родителството.

А Гордън Рамзи определено има какво да каже по въпроса - със съпругата му Тана имат пет деца. Най-голямото е Меган на 22 години, след това са близнаците Холи и Джак, които са на 20, Тили е на 18, а малкият Оскар на 19 месеца. Известната двойка загуби и едно момченце в петия месец на бременността през 2016 г.

По време на разговора между двамата влезе и малкият Оскар. Тогава Гордън Рамзи призна пред Дрю Баримор, че Оскар е единственият мъж, който някога е успявал да го сложи на мястото му.

Това признание идва малко след като Гордън Рамзи се ядоса, че много хора си мислят, че той е дядо на Оскар. Известният готвач обясни, че това се случва често, когато се разхожда с големия си син Джак и съпругата си Тана (на 46 години), всички гледат на Джак, сякаш Оскар е негов син.

В интервю за Men's Health UK той сподели, че побеснява, когато им кажат "Трябва да сте толкова горди, че сте баба и дядо", припомня Daily Mail. "Ако още някой ме нарече дядо, не знам какво ще направя", ядосва се топготвачът.

Гордън Рамзи, Оскар Рамзи, нацупената снимка и колко синът прилича на баща си

Какъвто бащата, такъв и синът

По наследство ли се предава критиката на храна