Идея си нямаме колко пъти сме писали за Емили Ратайковски или сме споменавали името ѝ. Знаем, че със сигурност са много, но едва ли някой може да се оплаче. 

Защо сватбата на Емили Ратайковски беше тайна

Защо сватбата на Емили Ратайковски беше тайна

Моделът в откровено интервю

Където и да отиде, Емрата е в центъра на събитията. Попада и в полезрението на списание office, а разговорът им с нея е много интересен. Ратайковски говори за последния филм с нейно участие - Welcome Home, ролята в който се оказва и първата ѝ водеща. 

Там тя си партнира с Арън Пол и двамата доста се разгорещяват. За съжаление няма да видим Welcome Home по кината у нас, което си е голям пропуск. 

Емили Ратайковски и любовта към женските гърди

Емили Ратайковски и любовта към женските гърди

Откровения за женските прелести

Емрата разкрива, че целта ѝ никога не е била да бъде модел, защото винаги е изпитвала слабост към актьорската игра, както и към изкуството. 

Но в основата на интервюто ѝ пред списанието е феминистката позиция, която заема. Това е и причината фотосесията да бъде с по-нестандартен за Емили външен вид. 

Покрай темата за феминизма Емили Ратайковски споделя и виждането си за това какво означава жените да бъдат свободни. 

Арестуваха Емили Ратайковски заради протеста срещу Брет Кавано

Защо арестуваха Емили Ратайковски

Компания ѝ прави и актрисата Ейми Шумър

"Всички жени трябва да могат да правят каквото си поискат, стига това да ги прави щастливи." Според нея това означава, че понякога могат да ходят без сутиен, друг път пък просто да обуят анцуг, ако това искат.