Оскарите, или дори само номинацията за престижните награди, са момент, който не се забравя. Особено връчването на първата статуетка.

Звезда от La La Land Ема Стоун взе първия си (и единствен до момента) Оскар през 2017 г., и то от ръцете на Леонардо ди Каприо.

Тези дни 32-годишната актриса бе гост в шоуто на Джес Кейгъл и отново си спомни за въпросната звездна нощ. От разказа й оставаме с впечатлението, че не се вълнува толкова от признанието на Акадамеята, колкото от срещата й с Лео.

На въпроса какво си спомня от церемонията, тя отговаря с вълнение: "Леонардо Ди Каприо. Той беше любовта на живота ми. В спалнята си имах негова снимка, която получих за рождения ден, когато бях на около 12 години."

Казва още, че е гледала "Титаник" седем пъти и връчването на Оскара от главния актьор във филма и до ден днешен "официално е най-сюрреалистичният момент" в живота й.

Според нея Леонардо Ди Каприо вероятно я мисли за "малко странна". Защото винаги, когато го срещне, а това обикновено се случва рядко и за кратко, тя редовно го пита: "Хей, как е?", цитират Ема от Bang Showbiz.

Ема Стоун, Дейв Маккери и раждането на първото им дете

Ема Стоун стана майка

Все още не се знаят подробности

Актрисата не крие също, че продължава да се чувства като 12-годишна пред Лео, въпреки че днес е на 32 и преди два месеца роди първото си дете.