Американската традиция да се организира бебешко парти в чест на предстоящето раждане на бебе не подмина и Ема Робъртс и Гарет Хедлунд, които скоро очакват първото си дете.

Ема Робъртс, Гарет Хедлунд и признанието за бременността на актрисата

Голяма новина за племенницата на Джулия Робъртс

Дали отново да виним карантината

Дори коронавирусът, който вече половин година обърква всички възможни планове, не попречи на бъдещите родители да се забавляват с близки и приятели на наистина непринудено, но шикозно парти.

Baby shower партито или бебешки душ, преведено буквално, означава, че бъдещата майка ще бъде "окъпана" с подаръци от гостите. Обикновено се прави в дома на близка приятелка на бременната жена, който трябва да е украсен подобаващо, и има много изненади за бъдещата майка.

А как приятелите на Ема са я изненадали на партито на Ема и на Гарет, научаваме от източник на E!News. Състояло се е в събота следобед в двора на къщата на техни приятели в Лос Анджелис. Дворът, както повелява традицията е бил украсен със страхотна декорация.

View this post on Instagram

on

Над главите на гостите висяли каскади от цветя. Присъствали са около 15 души, сред които родителите на Ема и на Гарет. Разбира се, всички са спазвали дистанция. Там са били и актрисата Кристен Стюарт с приятелката ѝ – сценаристката Дилан Майер, и приятелката на Леонардо ди Каприо - Камила Мороне, която също е бременна. Тя е била придружена от майка си Лили Кершоу.

View this post on Instagram

on

Ема е била развълнувана да види приятели и да отпразнува наближаващото идване на бебето си. Тя получила много подаръци, но най-запомнящият се определено бил букет във формата на вагина, който много разсмял Ема.

На тръгване пък всеки гост получил голям букет от бели диви цветя с персонална картичка. Източникът отбелязва, че това е било "непринудено събиране с много смях за всички".

"Толкова съм благодарна на моите приятели и семейство за празника в чест на моята бременност в такива диви времена", написа Ема в Instagram към снимките от нейното тържество.