Съпругата на Флавио Бриаторе - Елизабета Грегорачи, която преди година и половина го дари със син, бе засечена от папараците, докато почиваше заедно със съпруга си в курорта Голфо ди Маринела.

Този път обаче, не 61-годишния Флавио, а именно тя събра цялото внимание върху себе си, разхождайки удивителното си тяло в секси бански костюм.

Медиите на Апенините коментираха външния й вид като повече от перфектен и веднага изсипаха хиляди суперлативи в местните издания за нея.

Известен факт е, че Флавио е ценител на женската красота и Елизабета е поредното доказателство за тази негова страст. И въпреки че връзките му с други сексикони като Наоми Кембъл и Хайди Клум не успяха да го трогнат много-много, то явно капризният бизнесмен най-накрая е открил това, което търси.

Грегориачи бързо омагьоса бившия шеф на Формула 1 и през 2008 г. той доброволно сложи край на ергенския си живот. Застаряващият плейбой приключи с похотливия си начин на живот, а след като супермоделът го дари с наследник през 2010 г. той окончателно скъса с луксозните ваканции, жените и шампанско, с които беше силно свързан до преди това.