Меган Маркъл и Кейт Мидълтън са в непрестанно съревнование не само за нашето одобрение, но и за това на кралицата. И двете херцогини искат да бъдат любимки на Елизабет Втора, но, оказва се, на едната й се получава по-добре.

Съпругата на принц Уилям е част от кралския двор от доста по-дълго време, което ни навежда на мисълта, че вероятно е изградила по-силна връзка с кралицата.

Истината всъщност е, че двете не са си особено близки приятелки, а отношенията им са предимно на основа формалности.

Снимка 431408

Източник: GettyImages

Елизабет Втора и Кейт Мидълтън не споделят общи интереси и нямат общи теми, по които да говорят. Въпреки това, кралицата се възхищава на херцогинята на Кеймбридж и я приема с необходимото уважение.

За разлика от Кейт, която мнозина определят за скромна и притеснителна, Меган Маркъл успява често да разсмее бабата на своя съпруг. Това видяхме още на първия им самостоятелен ангажимент, само месец след сватбата.

Снимка 431409

Източник: GettyImages

Видимо доскорошната актриса няма притеснение да комуникира много по-свободно с кралицата. А и двете имат много повече общи теми, които да дискутират, пише Daily Mail.

Принц Хари, принц Уилям, Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и окончателната им раздяла

Разпадът на Фантастичната кралска четворка

Скоро нищо няма да свързва Меган, Кейт, Хари и Уилям

Една от тях е любовта им към кучетата. Освен това, Елизабет Втора споделя позицията на Маркъл, че храната сближава хората. А явно двете са успели да се сближат повече, отколкото на Кейт й се иска.