Едва ли има актьор, който иска да си припомня кастингите, на които се е представил катастрофално. Доста обаче решиха да споделят, че са се явили на прослушвания за роли в най-обсъждания сериал в момента Game of Thrones. Към тях се присъедини и Елизабет Олсен, която в скорошно интервю сподели, че е щяла да изиграе Денерис Таргариен, ако се беше представила добре.

Снимка 417760

Източник: Instagram / gameofthrones

"Когато се захванах с актьорството, се явявах на всеки кастинг, който ми попадне. И да - явих се на прослушване за ролята на халееси, бях забравила за това," сподели 30-годишната актриса. Тя е трябвало да каже речта, която Денерис произнася в последния епизод на първи сезон. "Тя току-що е горяла и се изправя пред хиляди хора, за да им каже, че е тяхната кралица. Екипът още не беше решил дали иска британски акцент или не, така че го направих и по двата начина. Беше ужасно."

Снимка 418202

Източник: Instagram / gameofthrones

Въпреки неуспеха си с участието в Game of Thrones, Олсен споделя, че е голям фен на шоуто. "Толкова съм се вманиачила, че мога да мисля единствено за Кит Харингтън. В смисъл, че все едно ми е изпил мозъка," откровено признава актрисата от "Отмъстителите".