Ако трябва да правим класация на звездите, чието предпочитано облекло през лятото са банските, то актрисата Лиз Хърли ще е на едно от първите места.

Елизабет Хърли, лятото и колко е хубав животът по бански

Лиз Хърли отново захвърли дрехите

Лятото е нейният сезон

Честно казано именно поради тази причина не сме спирали да надничаме в профила ѝ за нови снимки, а този път попаднахме директно на новото ѝ доста горещо видео.

Според нас 56-годишната актриса винаги изглежда зашеметяващо, обаче в най-новото ѝ видео в Instagram може би е по-секси откогато и да е било.

На краткото видео виждаме актрисата, която искрено се радва на последните септемврийски слънчеви лъчи. Тя е облечена със секси жълт бански от две части. Заобиколена е от възглавници с леопардов принт и пъстри кърпи.

Актрисата се е излегнала върху тях, показвайки за пореден път перфектната си фигура. Накрая се усмихва и праща целувка на феновете си.

Елизабет Хърли, хидратацията и другите важни моменти в редовната й грижа за кожата

Малките тайни за перфектна кожа на Елизабет Хърли

Ето защо изглежда по-млада

Те от своя страна веднага реагира на видеото и я засипаха от комплименти. "56 години ... и изглеждаш като на 26", написа един, а според друг изглежда точно така, както е изглеждала в първия филм "Остин Пауърс" (1997 г.)

Е, Елизабет е живото доказателство, че възрастта наистина е само число.