Ела Траволта е единствената дъщеря на Джон Траволта и Кели Престън. Двойката актьори се жени през 1991 г., а година по-късно посреща първородния си син Джет, който за нещастие умира от болестта на Кавазаки през януари 2009 г., когато е едва на 16 години. Вторият им син, Бенджамин, сега е на 12.

Джон Траволта, Ела Траволта и отношението на актьора към своите близки и приятели

Какъв баща и приятел е Джон Траволта

Актьoрът - загрижен за приятеля си Брус Уилис

Семейството обаче преживява още един труден момент със смъртта на Кели Престън, която почива от рак на гърдата през 2020 г. на 57-годишна възраст, припомня People.

Джон Траволта остава самотен баща, но е все така сплотен с децата си Ела и Бенджамин. В Instagram профила си 23-годишната му дъщеря отбеляза Деня на бащата с пост, в който му благодари за това, че е "най-добрият баща и за цялата любов и светлина", които носи на света.

В собствения си профил пък Джон Траволта е споделил видео на дъщеря си Ела. На кадрите я виждаме усмихната и облечена елегантно в рокля на цветя, високи токчета и колие. От описанието на поста разбираме, че вторник, 5 септември, е трябвало да бъде годишнина от сватбата на Джон Траволта и съпругата му.

"Толкова съм горд с теб! Знам, че и мама би била", пише актьорът за дъщеря си към видеото.

"Обичам ви и двамата толкова много" пък е коментарът на Ела под поста.

В останалите коментари впечатление прави, че много от феновете на Джон Траволта са изразили възхищението си от това колко красива е порасналата му дъщеря.

Ела Траволта и първата песен на дъщерята на Джон Траволта и Кели Престън

Какво се случва с дъщерята на Джон Траволта

Ела сподели вълнуваща новина

"Ти и Кели отгледахте една невероятно красива дъщеря. Трябва да си много горд", пише един от тях. Друг пък споделя: "Тя наистина е перфектната комбинация от вас двамата."