Джон Траволта и дъщеря му Ела често демонстрират колко близки и привързани са един към друг. Преди известно време младото момиче използва социалните мрежи, за да отправи мил поздрав към баща си по случай рождения му ден.

Джон Траволта, Ела Траволта и поздравът на дъщеря му за рождения ден на актьора

Щастлив баща ли е Джон Траволта

Как Ела Траволта поздрави баща си

Сега, месец и половина по-късно, Джон връща жеста на своята дъщеря.

По този повод актьорът сподели кратко, но симпатично видео в своя Instagram, на което той и Ела се наслаждават на чаша чай и вкусни лакомства. Изборът на чай не е случаен, тъй като и двамата се намират в Лондон, а лакомствата са по случай 22-ия рожден ден на Ела.

"Честит рожден ден, най-скъпата моя Ела! Обичам те толкова много", така Джон започна посланието към дъщеря си.

Актьорът разкри и причината, поради която в момента е в Обединеното кралство. Той е там за снимките на късометражен филм със заглавие The Shepherd, базиран на едноименния разказ на английския писател Фредерик Форсайт. "Творба, която винаги съм обичал", казва по случая Джон Траволта.

Освен един към друг, Джон и Ела често отправят послания и към всички останали, за които ги е грижа, пише Holliwood Life.

На 31 март Джон не пропусна да поздрави своя колега и добър приятел Брус Уилис, след като семейството му обяви, че се оттегля от актьорството поради борба със заболяването афазия.

Брус Уилис, афазия и болестта, която слага край на кариерата му

Болестта, която слага край на кариерата на Брус Уилис

Новината е съобщена от цялото му семейство

"Неотдавна Брус ми каза: "Джон, просто искам да знаеш, че когато на теб се случи нещо хубаво, имам чувството, че се то случва и на мен." Ето колко щедра душа е той. Обичам те, Брус", написа Траволта.