Съпругата на американския президент е една от най-коментираните дами в света. Мнозина се възхищават на нейната красота, а други са любопитни да разберат повече за живота й.

Но какво прави бившия модел, когато не е до съпруга си? Тя неведнъж сама е определяла себе си като майка на пълен работен ден. Мелания обича да прекарва времето си със своя 12-годишен син Барън.

Снимка 357207

Източник: GettyImages

В ролята си на Първа дама обаче, ежедневието й е ангажирано и с редица задължения, като декориране на Белия дом и организацията на различни официални събития.

А денят на Мелания започва много рано, някъде към 5:30 ч. По това време се буди и президентът, но двамата спят в отделни спални. Първата работа на Първата дама е да подготви Барън за училище. Проверява дали домашните са написани и често сама му приготвя закуска и обяд.

Сутрините госпожа Тръмп използва и за тренировки в Белия дом, предимно пилатес, джогинг и тенис, пише Business Insider. Преди това обаче закусва - със смути или овесени ядки.

Мелания спазва строга диета, основно място в която заемат плодовете. Те задължително са поне седем на ден, разпределени през определени интервали. Е, понякога си позволява и да прегреши с шоколад, сладолед или диетична кола.

Защо Мелания Тръмп е различна от всички други Първи дами на САЩ

Защо Мелания Тръмп е различна от всички други Първи дами на САЩ

Фактите говорят

Първата дама на САЩ отделя голяма част от времето си и за различни благотворителни инициативи, насочени най-вече към децата. Провежда и редица срещи в своя кабинет в западното крило на Белия дом. А вечер държи да се наспи добре, за да изглежда и на следващия ден така свежа, макар че е на 48 години.