Джулия Фокс не чака повод, за да скандализира с предизвикателните си тоалети, с които вече сме свикнали да я виждаме. Тя често се разхожда по улиците по бельо, но пък така и не се появи на тазгодишната MET Gala, където можеше да се очаква всички да говорят за нея, ако бе решила да се облече типично в неин стил.

Джулия Фокс, TikTok и обиколката на апартамента ѝ, заради която всички отново говорят за нея

Защо всички отново говорят за Джулия Фокс

Кой да очаква подобна провокация

Всъщност моделът изобщо не е фен на модното събитие и дори открито го е критикувала. Пред Daily Mail тя споделя, че ако акцентът на MET Gala все още бе модата, тя щеше да присъства. Но по думите ѝ сега всичко се върти около "политика, привилегии, кои са родителите ви и колко пари правите".

Джулия Фокс разкрива още, че със своя провокативен стил на обличане иска да е вдъхновение за бъдещите дизайнери, които искат да бъдат по-смели в решенията си. Тя дори споменава, че ѝ е хрумнала идеята да създаде свое собствено модно събитие, което потенциално би могло да е конкурентно на MET Gala.

"Искам да подкрепя модните дизайнери. Аз и приятелите ми се надяваме да започнем наша собствена гала и да помогнем за финансиране на хора в неравностойно положение и самотни майки", разказа още моделът.

Джулия Фокс може и да не уважи MET Gala, но не пропусна да се появи на друго събитие - 25-ата годишнина на неправителствената организация Art of Elysium в Кан. И както можеше да се очаква, моделът за пореден път бе повече от предизвикателна и не остави много на въображението.

Снимка 619258

Източник: GettyImages

Горнището, с което бе облечена Джулия Фокс, бе съвсем прозрачно и разкриваше гърдите ѝ. Но явно за да има баланс в тоалета, тя се бе спряла на "двуетажна" обемна бяла пола. Косата ѝ бе прибрана и вдигната, а гримът - по-семпъл на очите, но с изразителни устни, подчертани с червило в тъмен цвят.

Джулия Фокс, Кание Уест, Ким Кардашиян и в какви отношения са тримата

Какви са отношения в триъгълника Джулия Фокс - Кание Уест - Ким Кардашиян

Има ли драма, няма ли драма...

Тоалетът на модела показваше доста от тялото ѝ, което въпреки че самата тя вече не харесва толкова, не се притеснява да разкрива. Пред Elle Джулия Фокс споделя, че вече не е толкова стегната като преди, но въпреки това не е склонна да се подлага на корекции.