Едно нещо, заради което харесваме Джулия Фокс, е нестандартният ѝ подход към модата, с който винаги ни изненадва. Актрисата и модел многократно ни е доказвала, че стилът ѝ е неповторим и няма намерение да се придържа към каквито и да било правила в модата. И за пореден път привлече вниманието ни с изявата си на Sundance Film Festival.

Джулия Фокс с поредната модна провокация в Лондон

Джулия Фокс стигна дори още по-далеч

Моделът с още една изумителна провокация

За събитието Джулия Фокс е намерила начин да намери приложение на плетения си бял половинка бански, въпреки снежното време и зимни температури в щата Юта, където се провежда то.

Банския си актрисата е облякла върху прилепнало черно боди с дълги ръкави и крачоли. И за да ѝ бъде все пак топло, върху тази комбинация е добавила и пухкаво бяло палто от изкуствена кожа и ботуши. Финалният щрих на тоалета ѝ пък са малката ѝ дамска чанта и черните слънчеви очила.

Джулия Фокс присъства на филмовия фестивал като част от актьорския състав на предстоящия психологически трилър Presence, в който си партнира с Луси Лиу. Премиерата на филма вече се е състояла на Sundance и му предстоят още няколко прожекции.

Джулия Фокс откровенно за зависимостите и почти фаталната свръхдоза

Джулия Фокс откровенно за зависимостите и почти фаталната свръхдоза

Моделът сваля картите на масата

По-любопитното около работата по Presence е, че е заснет и редактиран само за около шест месеца. Освен това е бил сниман тайно през лятото на изминалата година, пише Elle.