Наскоро Джордж и Амал Клуни говориха открито за грешката, която са допуснали с петгодишните си близнаци Ела и Александър.

Джордж Клуни, Амал Клуни, близнаците Ела и Александър и за какво съжаляват актьорът и съпругата му

Най-голямата грешка, която са допуснали Джордж и Амал Клуни с децата си

За какво съжаляват актьорът и съпругата му

В CBS Mornings двамата споделиха, че съжаляват, че са научили децата си на италиански, защото и двамата не говорят езика. Двойката шеговито отбеляза, че този начин са дали "оръжие" в ръцете на децата си.

По време на последното си интервю пред Today вчера, 10 октомври, Джордж Клуни решава да разкаже още малко за една от най-важните роли в живота му - тази на родител. И по-точно за това как се как се чувства като по-възрастен баща.

61-годишният актьор обяснява, че се чувства добре от факта, че е в по-напреднала възраст от другите родители. Очаква и с нетърпение децата му да пораснат.

"Харесва ми идеята да бъда някак си над нещата, когато дъщеря ми започне да излиза по срещи", казва той.

54-годишната Джулия Робъртс, която също гостува в предаването, добавя, че двамата с Джордж Клуни не са се решавали да създават семейства, докато не са били готови за отговорностите на родителството.

Джулия Робъртс, Даниел Модър и мечтата на актрисата да има семейство

Сбъднатата мечта на Джулия Робъртс

Най-голямата радост на актрисата

"Срещнах Дани (Даниел Модър - бел.ред.), когато бях готова. Джордж срещна Амал, когато беше готов. И точно тогава в живота ни се появиха тези прекрасни деца - когато бяхме наистина подготвени да бъдем до тях и да се учим един друг", споделя още актрисата.