Камил Васкес, един от адвокатите на Джони Деп по време на процеса срещу Амбър Хърд, все още поддържа връзка с актьора. Една година след като присъдата в делото за клевета във Вирджиния се оказа в полза на нейния клиент Деп, Васкес казва пред People, че тя и други от техния правен екип, включително Бенджамин Чу, все още си пишат текстови съобщения с 59-годишния Деп. И то "често".

Камил Васкес, Джони Деп и срещата им по време на концерт в Прага

Джони Деп - все по-близък с Камил Васкес

Какви ги вършат двамата извън съдебната зала

"Последният път, когато говорих с Деп по телефона, вероятно беше преди няколко месеца, но често си пишем. Имаме група, в която непрекъснато поддържаме връзка. Често го поздравяваме за успеха, който има от миналата година. Предстои му голям рожден ден скоро (Джони Деп става на 60 години на 9 юни), така че съм сигурна, че ще празнува. Въпреки фрактурата на глезена му, вярвам, че ще го отбележи подобаващо", споделя Васкес.

Адвокатката добавя, че тя и нейните колеги от процеса също планират да присъстват на някой от концертите, вероятно в Бостън, част от турнето на Деп с Hollywood Vampires по-късно това лято.

Снимка 620755

Източник: GettyImages

Камил Васкес разказва още, че тя и екипът ѝ са се нарекли "Черната перла" по време на процеса - намигване към дните на "Карибски пирати" на Деп. И до днес поддържат групов чат с това име.

"Толкова се гордея с работата, която свършихме. И не говоря само за моята, а за тази на целия страхотен екип, които работиха толкова усърдно, за да спечелим", казва Васкес. "Бяхме такъв сплотен колектив, все още сме толкова обединени и ни пука един за друг."

Снимка 620754

Източник: GettyImages

През декември бившата съпруга на Деп, 37-годишната Хърд, разкри, че са постигнали споразумение и двамата се отказват от обжалванията си. Тя сподели, че това е "много трудно" решение: "Не съм направила признание. Това не е акт на отстъпка. Няма ограничения или задръжки по отношение на гласа ми, който е все така силен", изрази позицията си актрисата. Като част от споразумението тя плати на Деп 1 милион долара, които според неговия правен екип, той ще дари за благотворителност.

"Г-жа Хърд плати на г-н Деп, а не обратното. Искам да го направя много, много ясно", казва Васкес. "Присъдата все още е в сила. Винаги ще е в сила. И г-н Деп ще дари парите, които г-жа Хърд е платила за уреждане на жалбата, на редица благотворителни организации."

Амбър Хърд наруши мълчанието за живота си в Испания

Амбър Хърд наруши мълчанието за живота си в Испания

И за бъдещето си като актриса

Камил Васкес завършва с думите, че случаят е приключен и тя и екипът ѝ не могат да бъдат по-щастливи, че делото се е развило по възможно най-добрия начин за клиента ѝ. "Най-важното нещо за нас и за него беше, че присъдата ще остане в сила", заключва Васкес.