Изминаха шест седмици от делото по "очерняне", което Джони Деп водеше срещу Амбър Хърд. По време на излъчваните онлайн заседания на съда цял свят стана свидетел на доста бурната връзка, която са имали двамата актьори.

Джони Деп, Амбър Хърд и шест възможни начина да приключи настоящето дело

Как ще завърши делото между Амбър Хърд и Джони Деп

Възможните сценарии

Този вторник, 31 май, се предполагаше, че съдът ще съобщи окончателното си решение.

Това обаче не се случи, след като съдебните заседатели са отправили въпрос към съдията, който ще удължи обсъжданията им. Той се отнася до статията на Амбър Хърд във Washington Post, която става причина за съдебното дело и в която тя се определя като "публична фигура, преживяла домашно насилие".

Снимка 575819

Източник: GettyImages

След четиричасови обсъждания заседателите са попитали съдията дали трябва да вземат решението си на база само на заглавието на статията или на цялото й съдържание. В него, според Reuters, Хърд "говори срещу сексуалното насилие и е принудена да срещне гнева на обществото".

Снимка 573355

Източник: GettyImages

Делото между двамата започна, когато 58-годишният Деп реши да съди 36-годишната Хърд за "очерняне" за 50 милиона долара, защото го е нарекла насилник. Тя отговори с дело за 100 милиона за това, че адвокатът на Деп е нарекъл обвиненията й измама.