Преди броени часове Джиджи Хадид ни съобщи новината, която всички чакахме - че двамата с любимия й Зейн Малик са станали родители.

Моделът публикува в профила си в Instagram черно-бяла снимка, на която се вижда ръката на таткото и малката ръчичка на новороденото.

От публикацията разбираме, че бебето е момиченце и е дошло на бял свят през миналия уикенд. Щастливите родители обаче предпочетоха да запазят новината в тайна три дни.

"Тя вече промени нашия свят. Толкова сме влюбени", написа Джиджи към снимката, която вече има над пет милиона харесвания, а поздравленията не спират да се увеличават.

Малик също качи черно-бяла снимка, на която държи ръчичката на дъщеря си.

"Нашето момиче е тук, здраво и красиво. Да опиша с думи това, което чувствам сега, е невъзможна задача. Любовта, която изпитвам към това малко човече, е отвъд моите разбирания. Благодарен съм, че я познавам, горд съм да я наричам моя и благодаря за живота, който ще имаме заедно", написа таткото.

Мохамед Хадид, писмото му до внука му, Джиджи Хадид и дали моделът вече не е родила

Тайната, която бащата на Джиджи Хадид издаде

Щастието не знае граници

Джиджи и Зейн предпочетоха дълго да пазят бременността в тайна, като самоизолацията в последните месеци доста им помогна за това. Дни преди да стане майка за пръв път пък, моделът публикува последната си снимка с голямо коремче. А сега с нетърпение чакаме и първите кадри на новородената й дъщеричка.