Известните личности доста рядко пестят пари, когато стане дума за децата им и техните празници. Доста често рождените дни са пищни и забавлението на тях е гарантирано.

Джейсън Деруло - все повече бизнесмен отколкото певец

Когато си певец, но отвориш автомивка

Многото таланти на Джейсън Деруло

Същото важи и за Джейсън Деруло. В началото на миналия месец синът му Джейсън Кинг навърши две години и по този специален повод е имало тържество, разбира се.

Изпълнителят сподели два поста, на които се вижда за събитие от какъв мащаб става дума. И спокойно можем да кажем, че Деруло може да отвори детски парти център в двора на дома си, защото там има всичко, което едно двегодишно дете може да пожелае. Пързалки, люлки, аниматори...

И понеже сме големи хора си даваме сметка, че всичко това струва много пари. А самият Джейсън Деруло разкрива и колко точно. В австралийско радио предаване изпълнителят казва, че партито му е струвало около 30 000 долара, пише People.

Джейсън Деруло, Джена Фрумс и новината, че са се разделили

Джейсън Деруло отново е свободен мъж

Само четири месеца след като стана татко

В едно от видеата той дори се шегува в типичния си стил, че подрежда и сглобява всичко сам, с двете си ръце. Точно в този момент обаче камерата се обръща и показва как двама души всъщност вършат тази работа. Джейсън Деруло има сина си Джейсън Кинг от връзката си с модела Джена Фрумс.