Tрудно е да намерим снимка на Джейда Пинкет Смит, на която да не е усмихната до уши. Но и тя има своите моменти на емоционална слабост. Последният бе по време на поредния епизод на предаването Red Table Talk, в което госпожа Смит е водеща.

Съпругата на Уил Смит обича да бъде до болка откровена и рядко крие случващото се в личния й живот. Този път обаче признанията й не са свързани с интимността между нея и мъжа й, а с една драма в семейството.

По време на разговори с комедианта Томи Дейвидсън госпожа Смит засегна темата за борбата му с наркотиците. В този контекст тя отново изпадна в лични откровения и сподели, че майка й Адриан Норис също от години се бори със зависимост.

Самата Адриан също бе част от интервюто, както е и част от проекта на Дейвидсън, с който двамата искат да помогнат на други хора в тяхното състояние.

Джейда не успя да сдържи сълзите си, когато заговори за това, че не е имала майката, която е искала да има, защото тя е била в плен на наркотиците. Но днес Адриан изкупува греховете си, като се раздава на 100% за дъщеря си и внуците си.

Джейда Пинкет Смит и нови признания за сексуалния й живот

Сексуалният живот на Джейда Пинкет Смит

Палавница си е била, палавница си остава

Майката на Джейда сподели, че когато наблюдава нейните отношения с децата й, тя осъзнава от какво е я лишила като дете. И това е най-болезненото за нея. А загубата е взаимна, защото и двете са пропуснали ценни моменти, които никога няма как да наваксат.