Джей Ло е на 50. И какво от това?! Тя тренира усилено, работи усилено, обича силно и не спира да се усмихва. Няма намерение да спре и да ни провокира, както най-добре умее. 

Вече повече от две десетилетия дупето на латино дивата е един от символите на сексапила в световния шоубизнес. А най-интересното е, че Лопес изглежда все по-добре и по-добре. И как по-точно да не ни се похвали с това?

Е, и този път изкушението се оказа голямo и Джей Ло ни зарадва с нова фотосесия, която доказва, че годините наистина са само цифра, ако знаеш как да ги оползотвориш по-най правилния начин.

Изпълнителката позира за корицата на новия брой на InStyle с няколко тоалета, сред които се откроява една зелена рокля с пайети. Тя оставя прекалено малко на въображението. Ясно е, че Джей Ло е без бельо. Очевадно е, че е супер секси и извивките й са същите, както и преди 20 години. Ако не и по-секси.

Разбира се, провокативните кадри ни се харесаха най-много, защото латино дивата изглежда като богиня, която много добре знае колко красива и влиятелна е. Знае и как да го пресъздаде само с един поглед и една чупка в кръста.

Снимка 387011

Източник: Instagram / Instylemagazine

Джей Ло е една от световните звезди, която налага, но някак без да й е фикс идея, тенденцията за по-пищните жени. Пред списанието тя споделя, че богините идват на земята с различни форми и размери и в това няма нищо срамно.

Джей Ло и малката й тайна

Джей Ло и малката й тайна

Как я издаде Алекс Родригес

В семейството й и в средата, в която е израснала, да имаш задни части е по-скоро нормално, отколкото срамно. Затова изпълнителката заявява, че никога не е издигала тялото си в култ, както смятат някои, просто се грижи за него, за да се чувства добре. Затова и винаги обича да смесва звездния блясък с малко уличен стил и излъчване.