За Джеръми Ренър новата година не започна по най-добрия начин. На 7 януари той трябваше да отпразнува 52-ия си рожден ден в болницата, тъй като още на първия ден от 2023 г. бе транспортиран до там с хеликоптер след претърпени гръдна травма и ортопедични наранявания. Наложи се още на следващия ден да му бъде извършена спешна операция.

Джеръми Ренър, първа снимка от болницата и подробности за инцидента, който претърпя актьорът

Какво е състоянието на Джеръми Ренър след инцидента със снегорин

Актьорът претърпя операция

Отпреди няколко дни вече знаем и как се е случил инцидентът с Джеръми Ренър. В случилото се е замесен и неговият личен снегорин, който е с тегло около 6.5 тона.

След като в първите часове на новата година снежна буря навява преспи в град Рино, щата Невада, където живее актьорът, негов роднина се оказва приклещен от снега в колата си. За да му помогне Джеръми Ренър използва снегорина си. След като почиства снега около автомобила, той слиза от машината, която обаче тръгва на празен ход. Тогава Ренър се опитва да се качи обратно, за да я спре, но част от нея минава през него.

За първи път след инцидента, на 3 януари, актьорът споделя, че е добре, като публикува селфи в Instagram от болничното си легло. Той благодари на всички за подкрепата и обяснява, че все още е твърде объркан, за да пише. "Но изпращам любов на всички вас", пише още той.

Снимка 602006

Източник: GettyImages

Два дни след това Джеръми Ренър отново се включва в Instagram със стори, на което се вижда, че е заобиколен от семейството си - брат си, сестра си и майка си. На 6 януари актьорът отново качва стори, но този път с болничния персонал, към който изразява благодарност.

Джеръми Ренър и инцидентът, който е претърпял актьорът

Какво се случва с Джеръми Ренър

Актьорът е претърпял инцидент

Последни новости около състоянието на Джеръми Ренър дава сестра му Ким. Пред People тя споделя: "Толкова сме развълнувани от напредъка му." Освен това тя допълва, че той е истински боец и стъпка по стъпка изпълнява целите във възстановяването си. "Не можем да сме по-позитивни за това, което предстои", казва още Ким Ренър.