Навръх 1 януари Джеръми Ренър претърпя доста сериозен инцидент - прегазен е от снегорин, докато се опитва да разчисти от натрупалия сняг имота си в Рино, Невада.

Джеръми Ренър, инцидентът със снегорин, който претърпя и какво е състоянието на актьора

Подобрява ли се Джеръми Ренър след инцидента

Лошо начало на годината за актьора

Резултатът от случката, както бихме предположили, не е никак добър. Актьорът получава гръдна травма и ортопедични наранявания и му се налага да бъде опериран.

След първоначалния шок от злополуката той решава да не оставя феновете в неведение за състоянието си. На няколко пъти споделя в Instagram за напредъка във възстановяването си.

На 3 януари, в първата си публикация след новината за хоспитализацията, Джеръми Ренър пише, че благодари за милите пожелания от феновете и изпраща "любов на всички".

Много от популярните му колеги също му отправят своите пожелания за бързо възстановяване. Освен Крис Евънс и Крис Хемсуърт, публикува и Пол Бетани, който пише: "Обичам те, приятелю. Изпращам ти любов и изцеление."

Преди почти две седмици пък Джеръми Ренър споделя своя снимка от болничното легло и благодари на медицинския персонал за грижите. Последната новост, която той споделя на Instagram стори, е, че му липсва "щастливото място" - най-вероятно домът.

Джеръми Ренър, първа снимка от болницата и подробности за инцидента, който претърпя актьорът

Какво е състоянието на Джеръми Ренър след инцидента със снегорин

Актьорът претърпя операция

А добрата новина за актьора пристига само няколко часа след това. От самия Джеръми Ренър разбираме, че е изписан от болницата и вече е у дома си. Той се издаде, като сподели в Twitter, че е гледал премиерата на втория сезон на Mayor of Kingstown със семейството си вкъщи.