Както вече много добре знаем, Бен Афлек предлага брак на Дженифър Лопес през април. Естествено, прави го и по специален начин - с пръстен със зелен диамант, цвят, който е особено символичен за нея. "Винаги казвам, че зеленият цвят е моят щастлив цвят. Разбрах, че има много моменти в живота ми, в които са се случвали невероятни неща, когато съм била облечена в зелено", казва изпълнителката.

Дженифър Лопес, трите ѝ рокли Ralph Lauren и подробностите за сватбеното ѝ облекло

Прекали ли Дженифър Лопес

Всичко за роклите по време на втората ѝ сватба

Второто сватбено тържество на двойката, на което разменят обети по време на 45-минутна церемония пред стотици приятели и членове на семейството, се състоя в имението на Бен в Райсборо. Задачата да ръководи звездната церемония бе поверена на бившия монах Джей Шети.

Невероятните бижута, които певицата беше добрала за паметното събитие, не останаха незабелязани, особено като имаме предвид и цената им. А тя със сигурност не е за хора със слаби сърца.

Джей Шети, On Purpose и бившият монах, който прави мъдростта модерна

Монахът, който ни учи как да бъдем щастливи

Съветите, от които всеки има нужда

Дженифър Лопес, която се появи в три впечатляващи рокли на Ralph Lauren, също заслепяваше с диамантени бижута и перли на стойност над два милиона долара.

Тя мина по пътеката, носейки чифт обеци с култивирани перли и диаманти Mikimoto от Южно море на стойност 53 000 долара. Бляскавата визия е допълнена с диамантен перлен пръстен, декориран с цветя от същата марка, който се продава за 39 000 долара.

По време на репетиционната вечеря Лопес сменя първия комплект обеци с чифт перли и диаманти, отново на Mikimoto, на стойност 85 000 долара.

Висящи нанизи от перли и кристали Swarovski са пришити към втората рокля на Джей Ло. Тридесет занаятчии са работили, за да бродират ръчно единствения по рода си дизайн с отворен гръб в продължение на 700 часа.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което трябва да знаем за втората им официална сватба

Ето как премина втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което трябва да знаем за официалната им церемония

Дженифър Лопес сряза тортата в рокля тип русалка, към която като аксесоар са специално изработените по поръчка 27-каратови диамантени обеци във формата на круша от Samer Halimeh. За колосалната цена от два милиона долара, пише Page Six. Третата ѝ визия пък е допълнена от ефектно деколте, украсено с кристали Swarovski с различни размери.

Както споменахме в началото, Бен предложи брак на Дженифър - за втори път, след като развалиха първия си годеж през септември 2003 г. Младоженецът падна на колене през април 2022 г., като подари на своята избраница впечатляващ пръстен с 8.5-каратов естествен зелен диамант, ограден от два трапецовидни бели диаманта.