"Приятелката" Дженифър Анистън има десетки известни приятели, с които се забавлява така, че нищо да не й липсва в живота като необвързана. Една от тях е тв водещата Елън Дедженеръс.

Актрисата бе на гости в The Ellen Show и двете - очаквано - си заформиха голям купон. Анистън се пошегува с Елън за една нейна целувка с мъж, а водещата й отговори, че това, че е женена за жена и си пада по жени, не значи, че не целува мъже по устните.

Дедженеръс отговори на въпроса на приятелката си кога последно се е целувала с мъж, питайки я кога тя последно се е целувала с жена по устните. А Анистън й отвърна, че принципно не прави така.

Тази реплика на актрисата бе последвана и от кулминацията на шоуто - Елън долепи устни до тези на Дженифър под бурните аплодисменти на публиката. Тя сe пошегува, че всички са чакали този момент от години, а Анистън й отвърна, че е изненадана колко меки са устните й, пише Daily Mail.

Дженифър Анистън, Рийз Уидърспун и как актрисите поддържат форма

Режимът за младост на Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун

Малката им тайна

Дедженеръс отвърна точно в неин стил, че именно затова си падa по жени. Преди две седмици тя целуна изненадващо и гостуващия й Хауърд Стърн, но сме сигурни, че не е изпитала същото удоволствие.