Преди дни стана ясно, че Джеф Безос е започнал собствено разследване, за да разкрие по какъв начин неприличните му съобщения към новата му любима Лорън Санчес достигнаха световните медии. Връзката на двамата вече не е тайна за никого, а те нямат и намерение да се крият.

Но любовната им кореспонденция определено сложи черна точка върху репутацията на основателя на Amazon, а той не искаше нещо подобно да се случи, след като обяви, че се развежда. Затова е тръгна да търси истината.

Е, със сигурност не е останал много приятно изненадан. Според разследването и според няколко независими източника, братът на Лорън Санчес - Майкъл, е този, който е подпомогнал пикантната кореспонденция на влюбените да стане публично достояние.

Самият той не отрича, че знае за аферата, но пък отрича, че е предал информацията на медиите. Въпреки това доказателствата клонят само и единствено към него. Братът на Лорън познава лично Безос и двамата са се виждали неведнъж, което е помогнало да спечели доверието му.

Джеф Безос, Доналд Тръмп, National Enquirer и едно изнудване

Джеф Безос срещу Доналд Тръмп заради секскомпромат

Сагата с Лорън Санчес става още по-заплетена

Не по-малко интересна е и вероятната причина за тази постъпка на брата на Лорън Санчес. Майкъл Санчес е поддръжник на президента Доналд Тръмп, който пък неведнъж напада основателя на Amazon в социалните мрежи. Затова дори се породиха съмнения, че действията срещу Безос са политическа поръчка, пише Daily Mail.