В сайт за продажба на луксозни имоти в Ню Йорк тези дни се появи една любопитна обява. Според нея тузарският пентхаус на Джъстин Тимбърлейк и Джесила Бийл в аристократичния квартал СоХо търси своя нов собственик срещу сумата от 7 995 000 долара.

Снимка 343768

Източник: stribling.com

Апартаментът стана собственост на двойката преди осем години за "скромната" цена от 6.5 милиона долара. След това премина през цялостна вътрешна реконструкция от известни интериорни дизайнери, за да добие днешния си вид.

Снимка 343771

Източник: stribling.com

И днес е на пазара, за да покрие поне част от 20-те милиона, които звездната двойка плати наскоро за друг имот, този път мезонет. Поради невъзможността да обитават и двата, Джистън и Джесика са на път да сключат пореден договор за покупко-продажба.

Снимка 343769

Източник: stribling.com

Пентхаусът е с площ около 240 кв.м. Само терасата е внушителни 79 кв.м., обикаля от трите страни на имота и предлага страхотна гледка към града. Три спални и три бани, френски прозорци, просторна всекидневна със зона за релакс са само част от удобствата.

Снимка 343766

Източник: stribling.com

Апартаментът е решен изцяло в минималистичен стил. Преобладава белият цвят и дървените елементи. Бяла кухня и баня, коридори, облицовани с дърво, минимум мебели и уреди и много простор.

Снимка 343765

Източник: stribling.com

На разположение на бъдещите купувачи ще са прислужници, както и частен фитнес център. А самият факт, че пентхаусът е избран и създаден по вкуса на Тимбърлейк и любимата му, със сигурност го прави още по-апетитна хапка на имотния пазар, пише Daily Mail.

Снимка 343767

Източник: stribling.com