Джъстин и Хейли Бийбър със сигурност изненадаха мнозина с решението си да сключат брак, което осъществиха преди малко повече от година. От тогава досега обаче неведнъж ни доказаха, че не съжаляват, защото именно любовта им е движещата сила, от която и двамата се нуждаят.

А откакто са съпруг и съпруга редовно се появява и въпросът дали са готови и за следващата стъпка - да имат деца.

Преди няколко седмици Хейли Бийбър за пореден път влезе в обяснителен режим. Тя заяви чрез социалните мрежи, че преди винаги си е представяла, че ще стане майка на по-ранна възраст, но сега, когато е омъжена, не изпитва чак такава нужда да бърза.

При гостуването си в шоуто на Елън ДеДженеръс, Джъстин Бийбър ни даде още малко яснота по този иначе доста личен въпрос. По думите му, той е готов да създаде наследници, но смята, че Хейли все още не е. И той разбира и уважава това нейно решение.

Според изпълнителя, 24-годишната му съпруга все още има неща, които иска да постигне като жена и в професионален план, преди да се отдаде на грижите за децата им. И докато тя иска да има "няколко", Джъстин изрази желанието си да си направи цяло "малко племе", предава US Magazine.

Бийбър е толерантен към жена си и допълва, че е готов да бъде баща на толкова деца, колкото тя реши, че иска да му роди. Все пак, тялото си е нейно и той не иска да я принуждава. Но най-важното е, че и двамата искат повече от едно дете. А точната бройка ще си дойде с времето.

Хейли Бийбър, годишнината от сватбата с Джъстин Бийбър и новата й татуировка

Колко секси са новите татуировки на Хейли Бибър

Романтика отвсякъде

А докато станат родители, Джъстин и Хейли оползотворяват свободното си време по най-добрия начин. Двамата се забавляват истински в компанията си. Наскоро си направиха дълго пътешествие с кемпер, но дори и когато са у дома, никак не скучаят.