Дни преди Меган Маркъл да роди, майка й Дория Рагланд пристигна от САЩ, за да бъде до нея във важния момент. Тя присъства и на самото раждане, и на първата среща на кралицата с бебе Арчи. А кадърът, на който присъстват и тя, и Елизабет Втора, бе определен за уникален и повратен за британския кралски двор.

Връзката между Маркъл и майка й е много силна и затова не се и усъмнихме, че Дория ще поостане във Frogmore Cottage, за да помага с грижите за новородения си внук. Но, ето че две седмици след раждането на Арчи, тя отново е в Лос Анджелис.

Рагланд бе засечена да разхожда кучетата си в квартала, което ни навежда на мисълта, че Хари и Меган явно са финализирали кастинга за детегледачки и вече имат поне една наета помощница, която да ги отменя за няколко часа

Въпреки че помощта на Дория бе определена като "незаменима" от младите родители Хари и Меган, майката на херцогинята явно няма намерение да загърби целия си живот зад океана, за да бъде неотлъчно до дъщеря си в внука си, пише Daily Mail.

Въпреки че е на 62 години, тя все още работи активно като инструктор по йога и явно тези нейни задължения са й липсвали. А за нея винаги има запазена стая във Frogmore Cottage, за да идва на посещения толкова често, колкото сама прецени. 

Меган Маркъл, майка й Дория Рагланд и една снимка, която предизвика много коментари

Защо кралският протокол не важи за майката на Меган

Дория на преден план

Маркъл вероятно е от тези модерни майки, които не искат бабите да оказват силно влияние и да имат водеща роля в отглеждането на децата им, защото споделят различни виждания кое е правилно и кое - не. А най-важното в случая е, че Меган знае, че винаги може да разчита на своята грижовна майка, която е и единственият роднина, с когото е в добри отношения.