Доналд Тръмп определено не е от хората, които броят до 10, преди да кажат това, което им е на ум. Обича да прави и изненадващи (на моменти и озадачаващи) изказвания. Така е било преди, така е и сега.

За да го докажем, връщаме лентата назад до 1997 г. - няколко месеца след катастрофата, която отне живота на принцеса Даяна. Тогава Доналд Тръмп, в качеството си на милионер и бизнесмен, гостува на радиоводещия Харолд Стърн.

От дума на дума, двамата стигат до темата за смъртта на Лейди Ди. И тогава се оказва, че двамата с Тръмп далеч не са двама непознати. Типично в свой стил, той заявява, че е могъл да "забие" Даяна, ако истински го е искал. 

Снимка 403801

Източник: Instagram / Diana Peoples Princess

Според Тръмп, Даяна е била много красива, като истински супермодел. Е, не през цялото време, но в по-голяма част от него. И той е оценил тази нейна красота, изпращайки й огромни букети и покани да се поразходят с неговия автомобил.

Единственото нещо, за което американският президент съжалява в любовен план пък, е, че не е имал възможност да флиртува със Спенсър, защото тя е предпочела своя любим Доди Ал Файед. И, според него, това е била голямата й грешка. Защото ако бе избрала него, вместо Доди, днес можеше да е още жива.

Тръмп обяснява, че много добре познава тунела в Париж, в който е станала катастрофата, и знае, че в него не може да караш с повече от 50 км/час. Така той прехвърля вината за случилото се на Доди, пише Metro.

Лейди Кити Спенсър - племенницата на принцеса Даяна и какво трябва да знаем за нея

Непослушната племенница на принцеса Даяна

Скандални връзки и още нещо

Тези спомени отпреди 20 години излизат отново на бял свят малко преди визитата на Доналд и Мелания Тръмп в Лондон. По време на нея американският президент ще се срещне със синовете на Даяна - Уилям и Хари. Вероятно тази среща вече ще бъде малко по-неудобна - заради казаните преди много време думи по адрес на покойната лейди Ди.