Вече не си спомняме кога за последно видяхме заедно Доналд и Мелания Тръмп на публично събитие. Откакто предадоха щафетата в Белия дом на семейство Байдън, двамата предпочетоха да се скрият от светлините на прожекторите и в последните месеци можехме само да предполагаме дали са все още заедно или не.

Доналд Тръмп, TRUTH Social и собствената социална медия, която разработва

Тръмп прави собствена социална мрежа

Очаквахме го

Затова и останахме доста изненадани, когато миналият уикенд бившото Първо семейство на САЩ се появи заедно на бейзболен мач.

На официалните снимки, направени отдалече на двойката, разположила се във VIP ложата, виждаме Доналд и Мелания усмихнати и във видимо добро настроение.

Снимка 552117

Източник: GettyImages

Но в социалните мрежи отново се намериха наблюдателни зрители, които да разконспирират поредния театър на семейство Тръмп.

В Twitter се появиха видео кадри, на които виждаме как бившата Първа дама в един момент е усмихната до уши до своя съпруг, а в следващия извръща поглед от него и върти очи с видимо отегчение и раздразнение.

Това далеч не е първият път, в който виждаме Мелания да не успява да сдържи истинските си емоции. Мелания, на която й е омръзнало да го играе щастлива и влюбена. Въпросът този път е кому беше нужен този цирк, след като двамата вече не са Първо семейство и няма на кого толкова да се харесват.