След като забраните за пътуване паднаха и семейство Бекъм се събра в пълния си състав, всички се отправиха към любимата си дестинация в Италия - Пулия. Там Дейвид, Виктория и децата им, заедно с бъдещата госпожа Бекъм Никола Пелц, отседнаха в луксозно имение, в което прекараха няколко седмици.

Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм, Бруклин Бекъм и семейната им ваканция в Италия

Семейство Бекъм се събра в Италия

Как отпразнуваха предстоящата сватба

А европейската им ваканция продължава на друго предпочитано от тях място на континента - Гърция.

Звездното семейство е пристигнало в южната ни съседка преди дни и не спират да се забавляват както те най-добре си знаят.

Най-много време Дейвид прекарва заедно с децата си в морето, докато Виктория и Никола предпочитат да събират тен или да си почиват на сянка на плажа.

Въпреки че е на семейна ваканция с най-близките си, бившият футболист става верен на стила си, който край морето демонстрира я с чифт скъпи очила, я с поредния луксозен бански на известен бранд, предава The Sun.

Отскоро сгодените (и предполагаемо омъжени) Бруклин и Никола не пропуснаха да си направят няколко снимки на романтичния залез по време на традиционната разходка с яхта.

На гръцкия плаж пък Ромео Бекъм показа и първата си татуировка, направена съвсем наскоро. Тя е върху ребрата му и е доста дискретна, но сигурно е само началото за 17-годишния тинейджър, който нищо чудно да се нашари по примера на баща си и батко си Бруклин.