След няколко месеца самоизолация в семейното имение в Котсуолд, Дейвид и Виктория Бекъм най-сетне са заедно и с четирите си деца. Тук е и бъдещата им снаха.

Бруклин Бекъм, Лекси Пантера и какво смята бившата му за годежа за Никола Пелц

Бившата на Бруклин Бекъм се изказа за годежа му

Не е оптимистична

Дни след като обявиха годежа си публично, Бруклин Бекъм и Никола Пелц се върнаха от САЩ във Великобритания, за да отпразнуват щастливото събитие и с неговото семейство. А всички заедно се отправиха към едно от любимите им места - Пулия, Италия.

Звездната фамилия е отседнала в луксозния комплекс Borgo Egnazia, който наподобява замък и е предпочитано място за настаняване на редица звезди. През 2012 г. тук се венчаха Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл, дори Мадона е празнувала тук рождения си ден. 

Имението разполага с частен плаж, на който звездното семейство може да събира слънчеви лъчи и да се забавлява напълно необезпокоявано, както и с ресторант със звезда Мишлен, в който да си похапва вкусно. И цялото това удоволствие струва няколко хиляди на вечер, които не са никакъв проблем за Бекъм, предава The Sun.

Бруклин, бъдещата му съпруга Никола Пелц, както и останалите членове на семейство Бекъм бяха уловени от папараци да карат колела край морския бряг. Иначе, звездното семейство запълва дните от ваканцията си и с игри на голф в огромния двор на наетото имение или просто с релакс край басейна.

Виктория Бекъм и какво мисли за годежа на сина си Бруклин

Одобрява ли Виктория Бекъм годежа на сина си

Щом мама казва

Междувременно стана ясно, че бъдещите младоженци на семейството щателно проучват района на Пулия, който много харесват. Дори обмислят дали именно там да не се проведе едната им сватбена церемония. А Дейвид и Виктория напълно подкрепят този техен избор, който предстои да разберем дали ще бъде окончателен.