Щом дойде хубавото време, известните личности окупират луксозните яхти и започват да обикалят любимите си летни дестинации, търсейки не само морска прохлада и приключение, но и малко повече уединение.

Дейвид Бекъм, Ромео Бекъм, Круз Бекъм и новите им прически

Шегите на Дейвид Бекъм с Ромео и Круз

Какъвто бащата, такива и синовете

И тази година семейство Бекъм не изневериха на традицията си и се отправиха към любимото италианско крайбрежие. Този път обаче те имат и една важна мисия - да намерят перфектното място за морската сватба на Бруклин Бекъм и Никола Пелц, която бе отложена заради пандемията.

Бъдещите младоженци не са с Дейвид и Виктория, а от последните видеа, които най-големият им син публикува в профила си в Instagram, разбираме, че явно се е отдал на новото си хоби - кулинарията.

Ромео също е отсъстващ на семейната ваканция, но пък Круз и Харпър са там. А именно те станаха причина и за една неочаквана среща с италианските власти, които ги засякоха да карат джет без придружител. Според местните закони, това не е позволено от лица под 18 години. Но щом полицаите видели Дейвид Бекъм, се разминал само с по едно селфи с тях.

Бруклин Бекъм, готварските му умения и пестото, с което успя да ядоса мнозина

Кого ядоса Бруклин Бекъм

И рецептата, която му навлече куп врагове

От кадър, който бившият футболист сподели на стори в Instagram пък разбираме, че и майка му Сандра също е на яхтата с тях. Не липсва и група приятели, с които е още по-забавно.

Освен да събира слънчеви лъчи и да се забавлява в морето, веселата компания често посещава и най-добрите заведения по италианското крайбрежие и винаги става център на внимание.