Тази седмица Дейвид Бекъм най-сетне разкри официално, че ще отваря хотел в Макао, Китай. Градът се определя като "Лас Вегас на Изтока", така че бившият футболист доста добре се е насочил. Гръб в това скъпо начинание му е хотелската верига The Sands group.

Идеята е настоящият хотел Sands Cotai Central, който е собственост на въпросната група, да се ребрандира и да се превърне в The Londoner Macao - тематичен хотел, в който да бъдат пресъздадени някои от най-големите забележителности на английската столица.

Това e първото начинание в сферата на туризма на Бекъм, но той определено не играе на дребно. 

Очаква се хотелската верига да инвестира над милиард паунда в реконструкцията, като не е уточнено каква точно ще е заслугата на Дейвид. Явно е обаче, че името му ще привлича много туристи.

Отвън сградата ще изглежда като микс от архитектурата на Британския парламент и Уестминстърското абатство, като няма да бъде пропусната и кулата Биг Бен. Интериорът ще бъде не по-малко интересен и също така тематичен, като някои от стаите ще бъдат с дизайн, дело на самия Бекъм.

Бившият футболист, който е роден в Лондон, иска да пренесе енергията и духа на своя град в Макао, където също доста му харесва. За да успее да реализира мечтата си, той разчита на куп специалисти в различни области. Най-важно за него обаче е обслужването и гарантира, че то ще бъде на най-високо ниво, пише Daily Mail.

Дейвид Бекъм, Кортни Кокс, "Модерното семейство" и колко близки са си двамата

Дейвид Бекъм и Кортни Кокс в едно джакузи

Много е горещо тук

В хотел The Londoner ще има португалски и китайски ресторант. На територията на хотела ще се намира и Gordon Ramsay Pub & Grill, в който ще се предлагат традиционни английски ястия по рецепта на известния готвач.

Бекъм и Рамзи са добри приятели от повече от 10 години. Като двама от най-известните британци, те често се засичат по събития, но срещите им далеч не се ограничават до тези. А скоро изглежда ще са в ролята и на бизнес съдружници.