Родители да кумуват на сватбата на децата си не е често срещано. А още по-необичайно е децата да влизат в ролята на кумове на своите родители. Е, семейство Бекъм е достатъчно модерно, за да не робува на подобни правила.

Дейвид Бекъм, Харпър Бекъм и как се стигна до разкървавения нос на футболиста

Кой захапа за носа Дейвид Бекъм

Футболистът вече знае какво не трябва да прави

73-годишният баща на Дейвид Бекъм Тед се ожени повторно през миналия уикенд. На тази стъпка се реши, след като през 2002 г. се разведе с майката на Дейвид Сандра, с която имаха 32-годишен брак.

Новата му избраница е 62-годишната Хилъри Мередит - адвокат, активист и милионер. Двамата се запознават през 2019 г. на благотворително събитие, а година по-късно дойде и годежът.

Сватбата им пък се състоя в много тесен семеен кръг и без излишен шум. Дейвид Бекъм е в ролята на техен кум, а от единствената разпространена снимка от събитието можем да заключим, че дъщерята на булката Шарлот е била шаферка, предава The Sun.

Въпреки възрастта си и това, че за втори път минава под венчилото, Хилъри спази традицията и избра бяла рокля за венчавката. Младоженецът пък е в елегантен тъмносин костюм. А Дейвид е както винаги безупречен.

Бруклин Бекъм, Никола Пелц и какво сподели синът на Дейвид Бекъм за живота си в САЩ

Новият живот на Бруклин Бекъм

Далеч от мама и тате

Заедно с него на церемонията са били и съпругата му Виктория, както и три от децата им - Харпър, Круз и Ромео. Сестрата на футболиста Луси също не е пропуснала събитието.