Знаем, че Денис Куейд има пристрастия към доста по-млади жени. Малко след като се разбра, че е приключил връзката си с 32-годишният канадско-френско модел Санта Озина, той вече беше в прегръдките на друга - много по-млада от Озина, дама.

През юни 2019 г. научихме, че 66-годишният Куейд веднага е започнал връзка с 27-годишната Лора Савоа. Година по-късно става ясно, че двамата вече са законен съпруг и съпруга.

Актьорът и годеницата му са се оженили тайно в курорта Санта Барбара, като единствен свидетел бил пасторът, който ги венчал, пише Daily Mail.

Денис Куейд, Лора Савоа и това ли е новото му гадже

Новото секси младо гадже на Денис Куейд

От 32-годишна на 26-годишна

Изданието уточнява, че двамата са планирали сватба на Хаваи през април, както и второ сватбено тържество в Нашвил, но са ги отложили заради пандемията от коронавирус.

Списание People сподели и първата официална снимка на младоженците, като уточнява, че според думите на Куейд, церемонията, която се е състояла на 2 юни, е била много красива.

До момента Денис Куейд е бил женен три пъти - за Пи Джей Соулс, за Мег Райън и за Кимбърли Бъфингтън, като има три деца от досегашните си бракове. 

Денис Куейд, Лора Савоа и новата годеница на актьора

Новата годеница на Денис Куейд е много секси

Когато разликата в годините няма никакво значение