Преди месец Деми Мур успя да скандализира всички с биографичната си книга Inside Out. В нея тя направи доста пикантни разкрития за семейните си отношения и с Брус Уилис, и с (най-вече) Аштън Кътчър.

Оказва се обаче, че тази изповед е чакала години наред да бъде издадена. А причината за забавянето е желанието на Мур да предпази своите три дъщери от медийното внимание, в центъра на което те несъмнено ще се окажат след излизането на мемоарите.

Това призна самата актриса в последното си интервю. И подчерта, че момичетата й, които вече са достатъчно пораснали, са били безкрайно подкрепящи я във всички тези трудни години от живота й.

Най-малката дъщеря на актрисата Талюла призна в съвместно интервю пред Джейда Смит, че именнo благодарение на книгата е опознала истински майка си

25-годишната дъщеря на актрисата засяга и темата за нейните зависимости. Тя описва рецидивиралата пристрастеност на Деми към наркотиците като "чудовището се завръща". 

Днес Талюла си спомня само едно от тези дни - тревожността, която я обзема, когато вижда как очите на майка й са винаги полузатворени и тя дори не може да говори нормално. Тя и сестрите й са се държали с нея като към дете, а не като към майка, която трябва да ги отгледа и възпита, пише Fox News.

И всички тези моменти от миналото са много "странни" и успяват да разстроят психиката на трите вече пораснали момичета, които въпреки гнева към майка си не се отказват да си я върнат такава, каквато са свикнали да я виждат. 

Пороците завладяват Мур още когато е на 20 и няколко. Започва с алкохол, който смесва с кокаин. След известно време постъпва в клиника и близо 20 години е чиста. Но след като навършва 40, кошмарът се връща в живота й. И в този на дъщерите й.

Деми Мур, Inside Out и какви успехи постигна биографичната книга на актрисата

Победата на Деми Мур

Постиженията на автобиографичната ѝ книга Inside Out

Днес отново може да каже, че актрисата е преборила зависимостите, а тези трудни периоди в живота й карат другата й дъщеря - Румър, да я определя като силна жена, която никога не е жертва и победена в своята собствена история.